Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


T.I.R.E.D
Posted on Wednesday, 13 February 2013 @ 02:45 | 0 comment(s)


Assalamualaikum , salam sejahtera dan salam satu Malaysia saya ucapkan kepada rakan2 serta para hakim yang arif lagi bijaksana , ber-duduknya saya disini .......... Ehh , okay stop with the nonsense . Actually aku baru balik kerja :) Acece , sejak dua menjak ni post aku semua pasal kerja kerja kerja . Hihihi . Okay , hari ni dan semalam penat gilaaaa . Haihhh , dear cina around the world , jgn lah datang blackball lagi . Aku penat hangpa tau tak --' 

Haihh , semalam dah la staff smua kerja style pemalas punya . Semua pemalas . Haih , apa nak jadi tak tau . Hangpa makan gaji buta karee lah namanya . Grr .Ada yang balik awal lah , MC la . -_______-' Menyebabkan aku dengan sorang amoi dan sorang kakak ja kerja sampai lewat malam . Betapa rajinnya :P Semalam aku kena basuh filter ! Apak ahh ! Semua sebab si E tu balik awal . Bengonggg . 

Ahh , jari aku pun dah sakit nak update . Penat duk korek topping2 tu smua ! -,-' So , byeeeeeeeee !