Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Hi :)
Posted on Sunday, 10 February 2013 @ 22:20 | 0 comment(s)


Hi , and Assalamualaikum :) Haaaa , finally . Dapat jugak update . Ohh rindu blog ! Dah tak terurus dah blog ni . Hihi . Maklum lah orang penat bekerja . Hahahaha . Okay , happy sangat dengan kerja yang aku dapat . Aku dah sebati dah dengan tempat kerja tuu . Memang la kadang2 tension sebab banyak kerja kan :) Biasalah kan ? At least aku ada kerja . Dannnn aku decide nak beli handphone baru hujung bulan ni . Nak beli Beyond Note II . Insyaallah kalau ada rezeki . Lagipun bulan ni banyak cuti kan . Ni masuk hari ketiga aku cuti sebab tahun baru cina . 

Esok dapat Ang Pau . Yeay , Ohseemmmmm . ^^ Boleh buat belanja sikit . Ngeee . Hah, aku dapat tahu , yang result SPM 2012 akan keluar 20 March 2013 . Kuang kuang kuang . Fadan muka hang esya . Dah dekat kot . Hahaha . Entah apa lah rupa result aku tu :( Takut gila meh ! Mati mati mati . xD Semalam keluar pergi tengok wayang dengan sayang itewww ~ Keluar pergi tengok Movie wawa semput . Tajuk cerita seriously macam mengarut , since Movie Juvana tak ada kat Taiping , so aku tengok la Wawa Semput . Like seriously , kenapa dekat Taiping semuanya Limited ? -________________-'' 

Movie tu lawak , dan lawak gila ! Si Bobby tu haaa , setia gila ! Sayang gila kat Wawa tu . Eh , kenapa pulak aku story kat sini ? Nak pi tengok lah . Hahah K tak lawak . Ahhh , esok kerja . Malas nyewww ~ Rasa macam nak tidoq tidoq tidoq ja . Nampak tak kemalasan melampaui batas aku itu ? Muahahaha . Actually, tak sabar jugak nak ambik result dekat sekolah sebab I am totally miss my classmates so much ! Rindu angatt ~ Rindu nak main2 dalam kelas bagai . ^^' Hiiii ~ 

Taktaw nak update apa actually . Hahah . Byee dear blogger ! Take care :*