Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Ba alip ba ya
Posted on Friday, 1 February 2013 @ 21:05 | 0 comment(s)


Hi . Assalamualaikum kum kum ~ Since aku ada lagi masa nak meng-update blog ni . So , aku pun decide to blogging ! ^^ Ngeee , so hari ni masuk 5 hari aku dah kerja . Aku still bersyukur tempat tu tak macam KFC tuu . Nak kena face bitches bitches kat KFC tuu -,- Hell yah . Well , semarah2 aku dekat KFC tu , doesn't mean aku dah happy ending kerja dekat BLACKBALL ni . Seriously , BITCHES ARE EVERYWHERE :) lol . 

Okay , seekor cina ba alip ba ya ni . Wait , should I described her as "seekor" haha . Seorang ok seorang . Whatever . Nama dia , double chee . so chee chee . She was so damnly terrible horrible monster I ever known on earth ! -.-' Biasalah orang cina ni kaya2 ja . So dah kaya tu tak payah berlagak bagus sangat . Ehh mata tu sepet macam apa dah aku tengok . cocok gak kang ! Grr . *Nampak tak kegeraman aku disini ? ^^''

Aku ni staff baru , so buku arahan2 blackball yang aku dah baca tu tertulis , "All staff in BLACKBALL should be treated well each other " "treat like family" lalalala ~ Or , makhluk tu yang tak tahu baca ? Grr . So , disini aku ingin menjelaskan bahawa jangan nak kelam2 sangat . Aku tahu hang senior . Salah silap aku tegur lah baik2 . Perlu ka buat muka hodoh awak tu ? Hurrrr . Takpa lah . Nasib hangpa tak satu kaum dengan aku . Kalau tak , errrgggghhhhh . -________________- Like , whatever ! 

Whatever it is , aku still aku bersabar dengan kerenah Senior2 madofokaaaa nih . Cause what ? Dia bakal berhenti hujung bulan ni . Come on esya . Sebulan lagi je okay ? ^_^ Jyeahh ~ Dan sorang lagi geng dia pun nak berhenti jugak . Aman nya duniaaaaaa lepas tu . I just can't wait ^^

Moral : Ehhh , perlu ka senior kat tempat kerja berlagak macam bagus ? ^^ HAHA . Mungkin diaorang pun pernah kena kot masa junior2 dulu , sebab tu dah senior balas kat junior . Makhluk macam ni , aku sarankan pindah ja planet . Planet "Earth" doesn't need these kind of people :) 
That's all :) Huh I'm glad that I've own something that called "blog" So , aku boleh blogging panjang2 . Dan luahkan perasaan aku selain daripada Tuhan :') So , TOODLES ~