Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Eyahhhh
Posted on Sunday, 27 January 2013 @ 19:01 | 0 comment(s)


Hi awak2 semua :) Lama takk update ya ? Ohhh , miss my blog much much :* Actually aku dah dapat kerjaaaaaaa ! And I'm so happy with that , syukur alhamdulillah :') Melompat aku bila dapat setelah banyak gila kerja aku mintak ^^' hihi . Hari pertama kena kerja sebelum tu aku keluar dengan aripp pergi jejalan dekat lake nuhh , tapi kannn hujan :( hm . Kilat kuat pulak tuu , serious rasa mcm nak masuk bawah kerusi kat pondok tuu . Hahaha xD

Dekat tempat kerja semua ramah . Heee , 80% ramah kot ? Kebanyakkan cina ex sekolah aku . Then setengah tu ada nyombong sikit . Biasa lahh kan ? Aku budak baru , relax ahh , takkan cerita A sampai Z aku ingat semua terus kan ? Buat muka pulak . Hari ni cina tu off kot , jyeahh . Hahah . Wekk ! Ohh lupa plak , aku kerja dekat "BLACKBALL" <--- ceyyy , semua capital letter tuu . hahaha . ^^ Kerja kat situ kacang golek . Yang kacang tak berapa nak golek nyaaaa bila time closing -,- Phhhbbbtttt , boring k boring .
Time closing semalam aku belajar lap semua botol2 , angkat masuk fridge kat dapur , then paling horrible terrible disgusting nya aku kena korek sisa2 makan dekat "filter" kot nama dia . haha . then cuci2 bagai semua . angkat dia punya besi punya la berat ! Habis jari aku terbelah luka sikit . Grr aku memang dah agak bila first day kerja cam ni . -,-' Menu tak payah susah2 nak ingat sangat , sebab kami boleh tengok topping apa perlu bubuh , atas tulis kat kertas ^^ Ngeee ~ Hari ni kerja belajar cashier pulak kot , errrrr . Macam malas ja . Kakak tuu kata senang . HAHA . K hope so :) 

Dekat tempat kerja kalau tak ada customer aku pun layan lah cerita tom and jerry kat tv tu. Then MV ke , ape ke .. Banyak customer cina banding melayu , melayu semua pergi Pizza Hut ja , maklumm lahhhh ~ Hihihi . Nanti raya cina , boss bagi ang pow ! haha. syiok gila ! Cuti 3 hari we weeeettt ! 

Finally , aku bersyukur sangat dapat kerja :) Alhamdulillah ~ Tata ! nak mandiyyy !