Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Result SPM
Posted on Monday, 18 February 2013 @ 23:41 | 0 comment(s)


Ola, Hi, Hello, Assalamualaikum :) Haa, hari ni aku mengambil kesempatan untuk update sebab aku cuti !! Weee weee ~ Dapat rehat kejap kan . Huh . So , hows your day my dear readers ? Everything is fine ? Well , great ;) Semalam closing best gila . hahah . Melawak dengan staff2 bagai . Hahah :D

Okay, nampak tak tajuk atas tu ? ^^ Result SPM is coming out ! haa, over pulak aku ni hahaha . Batch 95 get ready hangpa nohh . Sama ada kita akan menangis / menyesal tak sudah atau happy melompat2 kan ? :) Hahahaha . <---- aku gelak ni sebab aku nervous wehh ! Setiap kali aku ingat , aku rasa macam nak exam balik . Grrr . >< Result SPM akan keluar pada 20 March 2013 okay ? Ke nak aku besarkan font lagi ? hahaha . 

Agak2 nanti macam mana lah rupa result aku nanti. Apalaa hala tuju aku lepas ni kan ? But , seriously I miss my school so much :') Tak sabar nak pergi ambik result , aku tak kisah la teruk ka apa janji aku nak tengok hasil aku belajar penat2 kan ? Dan nak jumpa classmates semua. Rindu 'teroxxx' . <---- menyampah aku xxxx banyak ni ;p Huu , aku target Maths A atau A+ . Ahh , macam impossible ja . Trial A- ja . Kuang kuang kuang . Bm tuu harap2 lah A+ sebab trial A saja . Kalau tak dapat A aku ketuk kepala kat dinding ><' Hurrr . Seperti biasa , I didn't expect much a good result for my elective subject . Haaa , cuba harapan aku satu . Aku harap semua tu pass . Sejarah ? Hahahahaha . Entah kalau A memang tak laaa kan ? ;p Sejarah is sejarah . So , bitch please -,-' 

Haa , hjung bulan dah dekat ! Tak sabarnya nak beli handphone baru . Eeee , hasil titik peluh aku tuhhh ! Gheee :D Cepatlah hujung bulannnnnn . Grrr . Huh , cukup lah menaip sekarang . Ponat ejang menaip ni yo . Kbyeeeeeeeeeee , assalamualaikum . 

Good luck untuk batch 95 yang akan mengambil keputusan SPM nanti :) Semoga kita semua dapat keputusan yang cemerlang . Aminnnn :)