Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Speechless Thursday
Posted on Thursday, 3 January 2013 @ 04:49 | 0 comment(s)

Hadui ~ Bosan nyaaa ! Bosan nyaaa ! :( How I wish I could turn the time and get back to school . Grr , seriously kehidupan macam orang dewasa ni soooo damn boring . HAHA . Mentang2 umur 18 sudahhh :P Cuma belum cukup umur ja . Cari kerja lagi lah susah -.- Haihh , kat mana lagi nak cari entah . Grr , anyone yang duduk Taiping ni , suggest vacancy kat aku boleh ? *Desperate gila nih . 

Pagi2 hantar adik pergi sekolah then sambung tidur kalau mengantuk . Aku dah sapu rumah dalam bilik , ruang tamu , luar rumah . Aku pun dah basuh pinggan , kemas2 barang berselarak . Ahh , tetap bosan -,-' Haishhh , *tak manis lah perempuan mengeluh Esya oii* . Ehh kebanyakkan budak yang kena pergi PLKN dah pergi dah kan ? Phewww ~ Aku tak kena . ALHAMDULILLAH . Yang kena tu , hehehehe . Elehh , aku tau balik nanti hangpa mesti rasa tak nak balik punya kan ? ;p Aceceh . 

Aihh , taktau nak post apa dah ni . Phhhbbbbt ~ Ok byee .