Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Hello there 2013 ;)
Posted on Monday, 31 December 2012 @ 19:18 | 1 comment(s)


Hello :) Selamat tahun baru . Rasa cepat ja masa berlalu . :') Dear 2012 , THANKS FOR EVERYTHING . To  , please be nice to me . Tahun ni kira dah masuk umur 18 lah kan ? Alamak , dah dewasa . :P Semua movie 18sx Boleh pi weyhh ! HAHA . Chill , gurau saja ><' Walaupun umur dah meningkat , ketinggian tetap sama . HAHA . -.- Ciss . So , semalam hangpa pergi sambut new year kat mana ? Aku kat lake ja . Seriously tak best punn . Grr . Artist semua pakat pi dekat KEYELL kot , sebab tu kat sini ada penyanyi datang dari mana pun tak taw . But for sure dia bukan artist lah yee -.-

So , aku harap tahun 2013 akan menjadi tahun yang baik untuk aku dan semua orang yang aku sayang :) Tahun 2012 dah ajar aku macam-2 , yang pahit dan yang manis . Cehh ayat . Phuii . Aku dah taknak ulang benda yang sama untuk tahun 2013 ni . Some of "them" yang aku taknak ingat , they'll be my memories . Azam ? Hmm , semua orang cakap pasal azam . HAHA . Even "he" asked me the same thing too . Aku punggg tak taw lah nak jawab apa . Aku cuma nak tahun ni jadi lebih baik berbanding tahun yang lepas . 

Aku taknak sebut lagi azam apa2 , aku cuma nak hasilnya saja . Sebab tak guna hanya cakap kan ? :D Baik kita buat dulu . Ehh , btw , semalam kenapa bapok takda ehh kat lake ? -.- Hihi . Blogging, blogging lah jugak esya oi , mandi pun belum . HAHA . Dengar tak suara hati aku tu ? Kahkah , so Byeee now ! Nak wangi untuk hari pertama ni . Ceit ! Heee . 


Byee Assalamualaikum w.b.t :)