Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Kesakitannn
Posted on Thursday, 17 January 2013 @ 05:23 | 0 comment(s)


Assalamualaikum kumm kumm :p Heyyo ! Terasa lama tak update . Haha . Yesterday had been a long day for me . Tahu sebab apa ? Sebab kitee tak sihatttt :P Apabila bulan mengambang , perut aku akan jadi wolf -.- "She wolf" xD HAHAH . K tak lawak . Whatever . Rilakuma atas ni comel sangat kan ? Comel gilokkk ! Hikhokk , sayang kita yang kasi . Wehehe . Bukan source dari google Okay ? :P Thanks ! 

Okay now aku nak share keperitan yang telah aku alami seharian suntuk semalam . Grr . Aku nak share sikit cerita tentang kesakitan aku nihh -.- Taknak dengar sila tekan pangkah atas tu noh . Okay , so semalam memang sakit gila k . Muntah ? Dekat 5 kali jugak lah -.-' Pahit . wekkk ! Sakit sangat derr . Then selera nak makan pun takdak . Biasanya , aku ni hantu ayam . Nampak ja ayam mesti aku makan punya . Tapi semalam mak goreng ayam , aku gigit sikit aku luah balik . >< Tak lalu sangat .

By the way , siang sakit tok aku yang jaga :') Thanks ! Lapchuuu much much tokkkk . :* Then malam pulak arip datang . "Melawat orang sakit" katanya . Haha . Choi . ==' Dia tanya aku nak makan apa n dia nak belikan . Kalau ikot kan aku ada selera time tuu , aku mintak beef steak jaaaa . Muahaha . Oleh kerana aku tak ada selera , aku cuma nak manis2 ja time tu . Aku mintak buah oren je . Dan dia belikan :) Tengs HoneyStar . Gegeh lah pulok . Haha . Okay lah thats all , boo . :P Byeeee !