Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Today is Sunday
Posted on Sunday, 9 December 2012 @ 05:41 | 0 comment(s)


Hai readers :) Hari ini budak yang bernama Esya ni penat sangat . Alololo , ayat manja gituuu . *Kaaa thuii* . Hari ni jugak aku menghadiri suatu majlis yang dinamakan . . . . . . . Jeng jeng jeng ! Kenduri . Heee , mesti suspen je kan ? Heh heh . Aku menghadirikan diri aku kat kenduri tu meskipun makcik tuu sombong gila dan aku teramatlah malas okay . Sebab depan rumah je . Nanti aku tak pergi mula lah ada gosip panas pulak kan . Faham je lah wanita yang bergelar "makcik" ni . Errm . Pergi tadi pun macam menyombong je -.- Aku ? Peduli apa . Janji , orang dah jemput aku pergi kan ? Pergi dengan ohh My Mak Mertua dan sekeluarga . :D Jangan SUMI okay . *sumi is jelly . So , you can translate it as Jangan Jelly Okay . HAHA . 

Tadi keluar kejap dengan Aripp . Awummm :3 Keluar dating kojappp . Tapi tapi kan , entah lah malam ni mood tak okay sangat . I'm not sureeee kenapa tak ada mood sangat . Hm . 
Mood untuk meng-update tak okay sangat . So , I think I should take some rest and sleeeeepp :') Nite-2 people .

Thanks to my arip sebab spend time malam ni :') Makan jambu dan minum soya . Sedapp ! Ohh, almost forgot ! Esok me and arif ada Interview di KFC . wish us luck . Thanks !