Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Bukan semuannya
Posted on Saturday, 8 December 2012 @ 01:59 | 0 comment(s)


Holla readers . How ya doin ? Awwwsemm ? Eee *ayat budak hot* -.- Nampak tajuk kat atas ? Macam jiwang je kan ? But it is absolutely not you're expect right now . Aku nak cerita sikit pasal manusia yang cerita semuanya di public . Tak kisah la di Facebook ke , Twitter ke , Blogspot ke or somewhere else . It just I've been wondering why do we all have to share something that we should NOT share . Hmm . 

"Semalam buat solah berjemaah di masjid" , "Baru lepas solat" or something like that . Okay the thing is , should weeee tell the whole world we had just finished solat ? Hmm . Aku mungkin bukan seorang yang kuat agama , but as far as I know , kalau kita buat amal ibadat . We don't need to share in Fb , twitter or anywhere . Dapat ke pahala macam tu ? Atau ditolak ? Hmm . 

Selain itu *ayat karangan* , kalau kita ada something yang seronok untuk dikongsi di laman-2 web , selalunya kita akan kongsi kan ? Contohnya , kita dapat Soul mate yang baru . Errr . Okay , I won't care if you got your partner but tak perlu lah nak riak .Kita share , tulis besar2 kat Timeline. I don't care if both of you selalu keluar sama2 ke , dah couple lame ke , it just I care when dia dah putus cinta bila dulu dia riak sangat . Aku boleh dapat dosa jugak tau . Sebab apa ? Sebab aku akan kutuk . HAHA . Well , semua orang macam tu . Come on , its FACT . Some might say : Tuu lah , dulu bukan main lagi "kitee sayang awokk sampai mati bagai , snap-2 gambar coup , upload sini sana then sekarang .. ?" 

Haaa , mulut manusia selagi ,melekat kat muka tuu , selagi tu diaorang akan berkata :) Normal kan . Orang akan nasihat kita biar lah mulut orang kita bukan boleh tutup . But ni semua punca dari diri sendiri :) Malu kan ? So , saya sebagai bukan pakar nasihat , menasihatkan anda , berfikir dulu sebelum bertindak . 

p/s: saya di sini memohon maaf jika ada pihak yang terasa :) It just an entry of FACTS .