Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Segmen siapa paling jujur
Posted on Friday, 7 December 2012 @ 19:24 | 0 comment(s)


*Klik banner to join. ^^

  1. apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : Aku akan senyum geram kat muka dia dan cakap ''stay away from me budak".
  2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar : Pernah, kat adik. Alahh perkara biasa .
  3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan : Pernah-2, adik and family. Semua buat relax je -.- Kat luar I control :P
  4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa : Beberapa hari yang lepas, sebab geram bila gaduh dengan dia , tak boleh luah so nangis :')
  5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you : Cicak kobeng *sebab kurus* Kesian kan ? 
  6. berapa berat badan you sekarang : dalam 45kg kot ?
  7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa : I akan marah orang sekeliling yang kacau I, peduli apa xD
  8. matapelajaran paling k.o masa sekolah : Kimia, Fizik, Add math !
  9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan : Ada, tapi I baik, I dituduh :( I'm Innocent :(
  10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) : Ada ada . Capital A. Hari-2 stalk :P
  11. you pertama kali couple masa umur berapa : Entah, form 2 kot ? 
  12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila : setahunn lebih still counting , tahun 2011
  13. last you putus sebab apa : Sebab jantan keparat tu kaki Kern-Ching !
  14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa : Kecik-2 pernah la, degil sangat kot.
  15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : Garu-2 telinga, tengok kuku etc .
  16. keputusan upsr you : 1A 2B 2C 2D *heyy chinese sch smua subj bhasa cina sbb tu result lagu tuu :P
  17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa : around 25, sebab nak ada kerjaya dulu :)
  18. you selalu berangan tentang ape : Bila I dapat kerja bagus, pakai kereta besar , I nak remm remmm kat taman I , then kahwin hidup bahagia :D
  19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : Migraine :(
  20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : Dapat award best English masa form 4 :')
  21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia : intanurulfateha sbb entry dia menarik !
  22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking : Blog diaorang lambat loading , grr
  23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook : form 2 kot, nak jugak ada kawan ramai dalam fb tuu :P
  24. you selalu bangun tidur pukul berapa : 9 ! Paling lambat 10 ++
  25. kritikan terhadap blog saya : Cantik apee . Biru gituuu :)
HAHA, Segmen ni best gila ok. Sebab tu aku join. Perghh soalan, menguji kekuatan minda ! :P So , join laa ! Jujur ok . . byeee now !