Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Kebosanan
Posted on Thursday, 6 December 2012 @ 01:54 | 0 comment(s)


Holla readers ! Watchaa doin ? Sihat semuanya ? Ada yang sakit ? Sakit kat mana tuh ? *over pulak . Bosan kan ? *sigh* Semenjak tak sekolah ni, ada jugak rasa bosan . Maklumlah habis exam hari tu pun 27 hari bulan . Esok tarikh pulangkan buku . Buku teks semua dah siap ikat :) Omagadd, I'm really gonna miss my school days . :') The day when I met my friends , the day I met him , the day get scold by Puan Capital Y -.-' Braaahhhh ~ and and the moment when I started to love Mathematics :P Boo~ Thanks Mr capital O :')  Aishh , kenapa sadis ni ? HAHA . Apa yang best , tak payah ikot jadual , tak payah iron baju -,- , tak payah bangun awal . Haha , nampak tak yang aku ni pemalosss !

I should find a job. Maybe ? Errrr ~ Susah sangat nak cari kerja haihh . Merata dah cari , well aku kan still 17 . Mana cukup umur . Tapi hairan pulak aku budak form 3 dah boleh kerja hotel . Errk ? House keeping ke cleaner ? Grr . Ambil lah akuuuuu wahai manager di Taiping ni sebagai pekerja anda . Saya tak banyak songeh lahh . I'm a good girl :D I'll listen to every word u say , promise . Wekkk :P 

Tadi aku kehujanan . :3 Huuu ~ Ohh my kerinting hair .Hair hair harry :P Harry, rambut kita dah sama . Please , I'm your biggest fansssssssss dear Harry styles ! Look at me . :3 We got the same hair ! *imissmyrambutlurus* AHX kite pun basah , kesian dia :) Dah macam moto cross dah aku tengok . Mana tak nya hujan tadi main redah ja . Terasa macam dekat track ohh ! HAHAHA .

P/S : entry kali ni amatlah memerepekkan . So please jangan muntah yerr . Byee now !