Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Thanks :)
Posted on Thursday, 27 December 2012 @ 06:20 | 0 comment(s)

Hi and hola peeps ! ^^ How ya doin ? Great ? jyeahh . Awesome . :) Me ? I'm doing fine . Sekarang sudah pukul 10.10 malam dan aku sorang-2 je kat rumah ni . Grr -.- Cehh , actually tak lah bengang mana sebab dah keluar dengan Aripp :* Hari ni yang paling best dapat makan sedap . Awmm . Nak lagi ! Nak tahu aku makan apa ? Heee , first time kot makan . Harga dia punn mahal sikit tapi puas . OBLONG . Ahh , sedapnya engkau wahai Oblong . *PuppyDogEyes* Seriously rasa macam nak makan lagi . Dia punya daging , Ooooo emmmmm gieeeee , tebal , juicy gituuu . Pehhh . Thanks hubby sebab kenalkan makanan yang sedap tuu .

Recently gaduh sikit dengan aripp . Alah , biasa lah asyik gaduh2 ni kan ? Kata 1 year 2 months 2 weeks 1 day . Hewhew . Thanks sayang sebab tak pernah hilang rasa sayang tu kat kita yang degil entah apa2 ni . :') Hang tetap sayang kat aku even aku pernah mintak break . Jahat kan aku ni ? :') Tapi , hang tak pernah putus asa dengan aku . Thanks . Iloveyousodamndamndamnmuch . Insyaallah kita kekal . Nak kawinnnnn . HAHA . *kata habis sekolah* Kalau mak aku baca entry ni , penyapu dia bagi jugak ><' Gatai sangat . HAHA .


Ni ayat dia time gaduh . Aww , pukul 1 stengah pagi hang hantar macam tuu . Terharu biruuu sangat . Kehkehkeh . Aku sayang hang sangat2 , dear Honeystar kuu :*