Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


A Boring Monday
Posted on Monday, 24 December 2012 @ 07:13 | 0 comment(s)


Hai . -.- See ? Awal-2 post lagi aku dah bosan . Hurrr , so thats why aku nak kurangkan bosan aku ni sikit . Okay , jom dengar cerita aku yang amat membosankan dari pagi sampai malam ni . *Morning* :O Time I woke up ------> Private & Confidential . Haha . XD . 

Bangun pagi -> Menguap -> Bukak tv -> Tutup tv -> Bosan -> Bukak Blog -> Bosan 
Begitulah kerja aku selama aku dok kat rumah -.-' Well , It doesn't mean aku goyang kaki saja . Grr . Aku ni dah diibaratkan Penganggur , maybe ? HAHA . Kerja ohh kerjaaaa . Mana hang ? Aku dah buntu dan buntut nak cari kerja kat mana lagi taktaw . Haihh . Giant ? Ohh . Cashier . Macam best -,- Duduk , scan , kira duit . Tu ja ? Errr . Nak mintak tang mana ? Actually , aku tak lah kisah sangat nak kerja kat mana pun sebab tahun depan semua kerja kerajaan gaji 900++ kan ? So , tak payah lah nak cari kerja teruk2 . Kerja senang pun gaji banyak . Banyak ? Ye kot .

Result ? Ohh , tak sabar . Yes , I just lied . Macam mana lah rupa result aku tuh kan ? Haiyoo . Kan best kalau gred untuk SPM pun menurun macam PMR . Haha . Dream on esya -__________-' Dear A (gred), please come to mama . I don't really care about my add math , seriously . Janji lulus . Okay ? That's would make my rambut putih teacher glad. Haha . Chemistry , Physics , Biology . Jyeahh . Lulus lah hangpa untuk aku okay ? Please I'm begging youuuu . For the last time . Please luluss :3

Holiday ? Untung sapa2 yang duk holiday tuu kan . Aku holiday merata . Malas ahh nak cerita , nak panjang pulak dan hangpa pun tak larat nak baca . HAHAHAHAH ........ Yeay , kena tipu . :P Aku tak pergi lah travelling travelling nih . Mak Pak aku ahli korperat . HAHA . Eh , kerja biasa ja . Tapi bz bukan main lagi . Nak bawak aku pergi "gain experience" pun susah . Haihh , apa boleh buat ? Apa pun tak boleh . Haha . Aku cuma keluar pergi tengok wayang , tu pun dengan arippp . Then makan dengan family kat luar tuu je dan pergi lake *last night* . See ? How boring I ammm .

Xoxo , esyaaaa . Bye !