Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Kind of boy/girl that I'm attracted to by Syeera Hrif
Posted on Friday, 21 December 2012 @ 05:08 | 0 comment(s)


So here we go ~ Another segmen ^^ Saja-2 join . Ada rezeki menang lah yer ? :) Ciri-2 nya adalah seperti berikut : 

1. Respectful person :3 Hormat kat orang tua dan kaum wanita especially.
2. Mata coklat . Awmmm . 
3. Sweet-2 saja orangnya . 
4. Sedap semua mata memandang :)
5. *important* hanya suka pada perempuan . HAHA . 
6. Tak pernah jadi pondan . HAHA .
7. Tak berlagak even kaya . contohnya , makan sambal belacan :P
8. Cool dan tak cover macho . Cth : Bila dating nak pakai full package, padahal biasa2 dah handsome :)
9. Text tuu tak macam " Iteww cayank awaxx" Waduhh*
10. Pakai apa pun nampak comel / handsome jee . 
11. Muka tuu sentiasa cute miutttt je :3
12. Bila ada gf , langsung tak pandang perempuan lain ! 
13. Sanggup berkorban demi perempuan :')
14. Haaa , berakal sikit . Yang berfikiran matang dan berfikiran kreatif, inovatif *eh merepek*
15. Bersih dan kemas . Cth : Gigi tuuu tak kuning for sure, ketiak tuu wangi , rajin mandi, bau wangi cam baby. *hehe*
16. Tak mencarut ! Haaaa , I suka yang macam ni :) 
17. Mahir dari segala bidang lah . Nanti kawin , paip pecah , plumber sendiri ada kannn :*
18. Bukan hebat macam Superman, Spiderman, Batman tapi BERIMAN :'D
19. Rambut straight, tak kerinting :P
20. Mesti ada kerjaya , kereta besar ? Woah , :O
21. Tak memilih dalam berpakaian , *sebab pakai apa pun elok jee*
22. Tak hoooootttttt ! Yeah , tak suka hotstuff ni. 
23. Ikhlas mencintai . Weeee ? hihi .
24. Tak ambil kesempatan . :)
25. Selalu bagi hadiah , dan tak berkira . *Ilovesuprise*
26. Lelaki yang tidak bertindik sana sini -oo-' *lembu.
27. Lelaki yang peka terhadap apa yang perempuan suka . ^^
28. Lelaki yang tidak selalu mencetuskan keburukan berlaku, cth : bagi barang I rosak bila pakai. 
29. Boleh dipercayai 
30. Lelaki yang caring . 
31. Lelaki yang tangan dia ada urat2 yang timbul , woah macam superhero :O
32. Lelaki yang tak ada Bulu dada . Muahahaha xD Eeee .
33. Lelaki yang tak pergi clubbing , Grr . Hebat lah macam tuuu ? -.-'
34. Lelaki yang pakai spec hitam, ohhhh cair derrr . Err , tapi bukan nampak batak sangat , plss.
35. Yang tahu bezakan nak berkawan dengan orang baik atau buruk.
36. Yang selalu nasihat supaya berbuat perkara yang baik :)
37. Bercinta ikhlas dengan perempuan yang dia cinta .
38. Yang suka buat lawak tak kira kat mana . Tapi janji bukan loyaburuk. ><
39. Sanggup cari duit halal untuk mak bapak. 
40. Laki yang happening , tak emotional sangat . 
41. Jenis yang tak kisah tentang fizikal perempuan , apa yang dia nampak semua cantik dimatanya :')
42. Pandai mengaji ! ^^ Hikhik
43. Pandai masaaaak . Muehehehe . 
44. Lelaki yang tak ada "beard" , yess no jambang -.-
45. Lelaki yang tak kisah berkawan dengan kaum2 lain :)
46. Tak bajet bagosssss , cthnya : gantung DSLR kat tengkuk, Tangan kiri BB, Tangan kanan Ipad, kenapa atas kepala tak bubuh piring Astro jea ? 
47. Selalu nyanyi lagu dekat I :D
48. Lelaki yang tak selalu bagi I marah .
49. Lelaki yang nak spend time dekat tempat2 lain selain dari Mall , cnthnya dekat atas Bukit Larut tuu :)
50. Lelaki yang bukan Hardcore -,-' Minat lagu saja takpa . gheee
51. Yang suka minum slurpee , sama macam kitaaaa . Hihi
52. Lelaki yang sudi jadi yang terakhir untuk kitaaa :D
53. Tak kisah bila susah terpaksa naik motor cabukkk . Even kap petakk . 
54. Rajin hantar text / first text "good morning" to me.
55. Lelaki yang bakal jadi Imam untuk anak2 dan isteri bila kahwin nanti.
56. Suami yang akan mengajar saya mengaji selepas solat ;")
57. Jatuh cinta tanpa kita sedar dengan dia ;')
58. Yang tak putus asa untuk menjadikan kita yang Halal untuk mereka. 
59. Tarik tangan kita bila nak melintas :3
60. Bertanggungjawab .
61. Lelaki yang tak annoying.
62. Yang memahami , tak selalu ajak keluar malam2 -_______-
63. Laki yang ada sifat2 Rasulullah S.A.W :')
64. Laki yang azan sedappppp suaranyaaaa . Nak satu .
65. Percakapan dia tak keyeelll sangat . Errr .
66. Yang pakai sweater . Heee comel je . 
67. Sentiasa ada bila kita susah .
68. Ada hobi yang sama . Wow , great .
69. Rajin tolong mak dia contohnya, beli sayur kaa, basuh kain kaa even dia lelaki ^^
70. Hormat saya dengan bantal busuk saya . Ehh ? haha .
71. Tak gagapppp . Hehehe . 
72. Tak warnakan rambut . Sat warna biru la , merah laa . -,-
73. Suka bagi kita ketawa bila bersama dia .
74. Tidak melengahkan masa bila disuruh untuk buat sesuatu.
75. Berani melindungi semua orang dia sayang.
76. Wipe my tears when I cry *speaking pulokk cehhh !
77. Yang hebat dimata saya :)
78. Belikan saya tudung . ^^
79. Datang bagi makanan bila saya lapar :// Muehhehe
80. Finally , yang berjanji akan cinta saya selamanya dan menepatinyaa. 


Itu saja kot ? Haha , rasa macam banyak songeh lah pulak -.- Kuikuikui ~ Apa2 pun aku dah ada apa yang aku nak dekat seorang manusia bergelar lelaki. He do have what I really wanted :* 
Tag : I , LOVEYOUU .