Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Dear Idiot
Posted on Thursday, 20 December 2012 @ 01:57 | 0 comment(s)


Hola and hi there ho there :D Watchaa doin ? Okay , hari ni aku menaip lagi sekadar untuk menceritakan seorang insan yang paling teruk aku pernah jumpa . -.- Ppppfffbbbt . Why is she tried to ruin my life ? Now watch me tell the whole world about youuuuu dear Idiot . Okay Idiot ni aku pernah cerita pun dekat blog ni , Idiot ni adalah manusia paling idiot pernah aku jumpa diatas muka bumi ini . Even dog clever than you Bit**. Oppps , ohh yeah I mean it. 

So, aku tak lah perangai macam Idiot ni , suka mengaibkan orang . I don't care if you are asian, ugly, fat, lesbian or gay , if you be nice to me , I'll be nice to you . But if you not , you'll be like this Idiot. So, biar lah aku gelarkan dia ni Idiot saje ok ? -.- Aku benci dia , benccccci sangat . Sebab apa ? Haha . Sebab dia ni gila memaksa . Double shit for you :* Apa point hang nak memaksa ? Sebab kat tempat kerja hang tak laku ? Tak da orang nak datang ? Cam tuuu ? Haha , kalau hang tu cantik tak pa lah jugak . Ni make up pun happrakkk . Booooo ~ 

Cuba hang fikir okay ? Make up . Semua orang make up . Dan semua orang make up kena dengan tempatnya dan kena dengan kulitnya . Okay , aku tak lah seputih cat Nippon paint tuu . At least , aku tahu cara make up yang kena dengan muka aku . Yang hang tuu ? Ingat hang besaq hang boleh buat semua ? Takpa lah . Bagi aku , aku tak suka membalas . Aku prefer tunggu dan lihat bila hang akan dibalas :) Mungkin hari tu , hari hang . Esok-2 hari aku pulak kan ? ^^ Its okay . We'll see one day . Harap ja hang pakai tudung , tapi hang dah make up semua tebal2 tuu , hang boleh ka pergi sembahyang ? Oppsss , sorry . But that's the fact . Aku bukannya baik mana . Tapi at least aku cerdik lah pada hang . Entah tang mana lah hang dengki kat aku kan ? :D Hari tu hang kata aku ni tak pakai tudung semua kan ? Atoto , tak payah gelabah sayang , Yoouuuu pun pakai tudung ingat bagosss ? 

Ahh sakit pulak hati aku ni dok cerita psal mangkuk tingkat ni , tak pa lah . Ada ubi ada batas, ada hari ada balas . LOL .emmmmuach :* Byeee ! 

No need for revenge. Just sit back & wait. Those who hurt us will eventually screw up & if we're lucky, God will let us watch.^^