Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Love ya :*
Posted on Sunday, 16 December 2012 @ 02:33 | 0 comment(s)


Hola miamorrr :D Its mean , ''sayang'' Okay ? So , hari ni aku penat sangat bekerja -.- Erghh . Ke sini la ke situ lah . Whatever lah kan , sebab sekarang bukannya aku nak spoil mood aku pergi cerita pasal mereka-2 yang worthless tuh okay . Nak cerita pasal sayang kita lahh . Oik oikkkk -..-" Sayang kita dah balik kampunggggg , arhhh rindu lah macam ni . Grrr . Hang jangan gatal okay ? Jangan sembang dengan pompuan mana-2 okay ? Nenek hang , emmm okay lah aku bagi PENGECUALIAN :P I just wanna tell the whole world that I LOVE YOU :* yess , i doooo love you . So here's 5 Things I love about you ;

Awak tak pernah curang . Tak pernah panggil orang lain "sayang" except ME :)


Awak beli chocolate sedap . Even tak mahal :) Kadang-2 gula-2 jaa ! ^^

Awak handsome, comel . *serious tak tipu*

    Awak tak kisah jumpa saya even saya belum mandi :P

    Awak tak marah saya walaupun saya pernah tumpahkan air milo kat seluar awak satu-satunya :*

Sebenarnya kalau nak list dekat beribu . HAHA . Cehh -.- Apa apa pun sikit ka banyak ka aku list tu , sama ja okay sayang aku kat hang okay. Dear aripp , tahu tak haritu kan aku mimpi buruk >< tapi aku tak cerita pun aku takut hang marah . HAHA . Aku mimpi ada perempuan lain gatal dengan hang semua lah ! Aku terjaga dari tidur , then tengah mamai lagi , aku hentak kaki kat katil tahu takk ? :') Hihihi . Macam gila pun ada -.- Last but not least , I HEART YOU , ARIF .