Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


happily ever after :P
Posted on Sunday, 2 December 2012 @ 17:43 | 0 comment(s)

Hi hi !! Awal kan aku bangun haaa ? Pukul 9 aku dah bangun . Please percaya okay . Actually aku bangun ada sebab :) Sebabnyaaaa , aku terlalu happppppyyyyy :3 awmmm . Tengok la sampai sekarang aku senyum sampai ke telinga :P Nak tahu sebab apa ? Mesti nak tahu kan ? Haaaaa , Macam ni ;

Tenenenetenenenteneneene *nokia tune* Isssshhhh , sapa pulak dok menelefon pagi2 buta ni *I thought* Nama yang tertera #tok sayangs. Aikkk ? Dah ada apa plak ni ? Aku pun dengan malasnya angkat laa jugak call tuh . Then ikuti perbualan kami :P

Tok : Hello , kakak . Dok tidor lagi ke tuu ?
Aku : Hmmm , yeeee . Kenapa ?
Tok : Kakak , kakak panggil 3 kawan kakak hari tu termasuk kakak mai rumah tok tau . Tok nak bagi lahh duit topup *upah* kat hangpa . Tok pun nak jumpa cucu menantu tok . *ketawa*
Aku : *tenyeh mata* Haaa , haha . Okay2.
Tok : hahah , tu dia sampai blurr dahh . Tak pa , nanti panggil naaa .
Okay , setakat tu ja . HAHAHAHAHA . Seronok gila siot ! Tok aku seriously honestly truly garang vaveng punya . Tak sangka plan aku berhasil :p Plan aku ialah dengan cara aripp datang tolong2 semalam even dia pun tak kenal sesapa , well dengan cara elok kan ? dengan cara ni laa , tok aku jadi suka :) Gheee ! Bagus kan idea aku ? :P Awwwmmm , best nya ! Okay lah guys . Pukul 10. 30 aku nak pergi rumah tok dahh . Nak suruh arip masuk minang . Oikkkss , silap2 . hhahah . Kenal kenalan , maybe ? Oke byeee now ! Thanks for reading .