Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


To kaum hawa .
Posted on Saturday, 10 November 2012 @ 07:44 | 0 comment(s)

Facebook , semua ada facebook kan ? Come on laa , sekarang bukan zaman tamadun Mesopotamia laaa . HAHA . *lawak la sangat* Relationship mesti ada punya kat situ . Dan status mesti laa panjang lebar macam tulis karangan . Phuii . Buat la blog macam saya ni :P FB waaa tak layan baq hang . HAHA . Stalk tu rajin laa . Kepada kaum hawa , kebayakkan nya laa .  Semakin pelik . Status mereka semestinya susah hendak dibaca . Contoh "Aqo cayunks kw lha shialll ! " *garu kepala*

Confius aku dibuat nya . Dah dia sial apa hal hang couple lagi ? Errkkk ? <--- Question mark . Dan paling nak tunjuk hot depa mesti tulis ''C*bai lha kw pmpn , kcow buyfiee aqow plax'' Dan one more thing , kenapa suka replace ''x'' dengan ''k'' ? Thanks to Rempitzz *ayat twitter* Aku pun baru figure out itu maksud nya . Sebelum ni baca aku belit2 jaa xD But now , I'm talking about maruah . Okay dignity okay . Maluu laa laki nampak hangpa duk fcukin' bagai kat facebook tuu. Ayooo, daripada muka hang cun meletop hampeh habis -,-

Aku pun bukan nak kata baik , I did mistake too . And I don't want the other ladies out there make the same too . Awful , shameful . DAMN SHAMELESSSSSS :p Swag keee ? Hebat ke ? LOL . Semoga kembali ke pangkal yang benar . anddddd BAHASA MENUNJUKKAN BANGSA . Okay ? Kalau bahasa hangpa dok laguu tu , hangpa bangsa mana? Hihihi .

#Here is just some of my advice , I just mean nothing . Its just untuk tatapan hangpa jea . Please don't terasa sangat yerr .# *peace*