Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


One year One month
Posted on Monday, 12 November 2012 @ 02:24 | 0 comment(s)


Its already one year and one month :) Aku tetap sayangkan dia walau apa pun jadi :') Hey haters, if you really don't like our relationship, you just too jealous because you don't have what I have . Arif , he's my hubby, my papa, masham , my ayep, and my everything. I love you very much :') Macam2 dah jadi time couple dengan dia, dan aku tetap sayang dia. For one year nih , dia tak pernah sekali pun curang . Thanks sayang . Walaupun dia mungkin jahat di mata orang , di mata aku lain . He's willing to do anything for his princess. 

Pagi tadi pukul 12 pagi lebih dia ada hantar text . Dalam text tu dia tulis dialog akad nikah cerita ''Aku terima nikahnya'' Awww ~ Aku ingat aku dok mimpi apa la malam buta ni, aku pun tenyeh la mata aku beberapa kali. And yess, I wasn't dreaming . Dia hantar lirik lagu ''ku pilih hatimu'' , one of my favourite song . Thanks papa busuuuuk . Awwm . As for me , Its such a sweet thing. 

Dia cakap sorry sebab tak ada hadiah , never mind . Aku tak nak meminta, aku faham. Dan I won't force him . Cause I know one day Imma get the gift that I've been waiting for . Kan ? He promised he's goin to marry me one day :) Pukul 11 pergi library , pinjam buku agama . Maklum lah , next week kan exam . Hewhew . Lepas library pergi lake garden . ^^ Cuaca hari ni tersangat la panas , muka pun berminyak -,-' Lepas lake , pergi makan pulak . Then pulang ke rumahhhhh . 

Dah macam2 jadi antara kami, tapi aku tetap sayang . Dan perasaan tu tak kan berubah , insyaallah :') Aku tak peduli kalau cinta kami tak se-sweet Justin Bieber dengan Selena Gomez atau hang dan hang punya boyfriend . Aku cuma bersyukur dengan apa yang aku ada dengan dia .