Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


any plan esya ?
Posted on Saturday, 10 November 2012 @ 20:31 | 0 comment(s)

Hola bloggers :) *kenyit2* Since sudah terlambat nak ucapkan Good Morning, So Selamat tengahari . Spm , spm , spm . Rasa mcam cepat je dia nak berlalu . Yess , I'm goin to the new world after school . Apa aku nak buat lepas sekolah . Find a work ? Perhaps . Well , what kind of work ? Err . Actually kalau boleh aku nak duit turun dari langit je *duckface* HAHA . No way , Yes way , ehhh No way ! Paper untuk spm tinggal lagi berapa paper je . Pendidikan Agama Islam , Additional maths , physics , chemistry dan biology . Too much paper for me >< Tapi , tolong laa esyaaa oi . Spm tuuu . Usaha sikit lagi okay ? *okay*

Lepas Spm of course , Yahoooooooo ! ^^ Sejarah is going to be my HISTORY ! See how great it is . Tapi aku mungkin akan rindu sekolah jugak somehow . Rindu my classmate , port lepaking dekat sekolah , dating ? haha . Saya tak dating kat sekolah okay . Yes, I do have some revision I got to do ! Hafal ! I must hafal agama , please esya . Its for the last time . :') Esya bolehhh ! Hip hip hooray ! Walau apa pun masalah aku hadapi right now , trust me Imma strong girl :'D Lupakan semua tu buat sementara , Isnin next week mula berperang okay ? :)

Aku tak mahu garu kepala masa jawab exam . Aku nak jadi macam tak tahu nak start yang mana satu bila semua aku dah hafal and baca :) Auwmmm :3 Besar impian hang nohhh ? #Hihi Add maths acano ? Errrrrrr ,  tu nak usaha no problem , tapi kena ada budak pandai la sebelah aku . Heeee . Kimia ? Errr , I don't have any interest . Biology ? Yess , i do . Physics ? Little bit .

Okay lah , its the time for me to study . *hopeso* Byeeeee .