Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Bloody stupid
Posted on Thursday, 15 November 2012 @ 04:42 | 0 comment(s)

hey ho , assalamualaikum ~ How ya doin tonite ? Cuaca hari ni sangat panas kan ? Taiping tak hujan dahh . Huhh ~ Panas sangat , walaupun malam . Rasa nak bukak baju . -.-'Act, aku nak cerita pasal  petang tadi bawak adik aku pergi rumah Intan *adik kepada aripp kayy* ;p bawak laa depa main-2 semua . Before 7 balik rumah tu , time nak lintas jalan . Adalah manusia bertuah ni kan , perasan nak mampos . *Moron*.

Time tu aku nak lintas kat simpang rumah aku tuu , ada banyak kereta . Then , salah satu kereta tu , kereta kawan aku . Aku pun senyum la dan lambai tangan sikit . Then tiba2 ada moto ni lintas depan moto aku kata :'' woii yang hang buat syok duk sengih2 n lambai tangan pahal ? '' ma cau c**ai . -,-' marah okay marah !
Yang hang lagi la buat syok bodoh hoi . Aku bukan nya nak sengih kat makhluk muka pelik macam hang tu .  Bengong . Aku senyum kat kawan aku . Hang kenapa ? Cubit paha kiri , paha kanan terasa ka apa ?

Bloody idiot monster living on earth and that is you stupid -.- Patut kena telan dengan binatang buas laa hang nih . Grrrrrr . Eeee bengang nya aku kat bangang tuuuuu . Kalau muka aku ni agak2 hang tengok pun meluat at least tak payah laa macam bodohbangang nak cari pasal atas jalan raya . Haihhh . Sikit pun tak heran . Do you expect me to be polite to you ha ? HAHA . *jeling menyampah* Menyampah aku -.- Phuiii ~