Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


auwmm , sayang awak !
Posted on Friday, 16 November 2012 @ 00:11 | 0 comment(s)


Hi hi , assalamualaikum ~ Apa buat ? Saya baru sahaja selesai study dan menjamu selera , thanks hubby sebab belanja :* Huh , seriously truly honestly hari ni panaaaaaaaaaas gila . *sedih* . Mana hujan ni ? Em , rindu lah kat hujan . Panas sangat dah kat Taiping ni . Kalau kawan ajak keluar pun , for my skin sake , yess I won't go out with this sunny day ! Panas sangat , I just can't stand the heat ! Bila nak hujan ni , err lets keep hoping together . Ni baru panas dunia , neraka ? ._. Ssshhh . Africa pun mesti panas macam ni kan ? HAHA . Soon , saya pun rentung macam tuh -.-' Cuaca yang sejuk tiba-2 panas ni , membuatkan hidung aku mengandungi sejenis cecair yang dinamakan HINGUS . Okay , ia hadir tanpa ku duga .

Now , actually nak cerita pasal sayang kite . Eh, ada yang tak suka ? Make yourself to the exit button ;* Kay thanks . Si dia yang aku sayang ni telah berlaku sweet . Tak da angin tak da ribut , dia ber-sweet2 . Tapi kennn , kite sukaaa lah . *aachhhumm!*

First text : Walau banyak perempuan diluar sana , mata hubby, papa, masham, ayep, ayam sentiasa memandang mushuk .
Second text : Tiada perempuan yang seistimewa mushuk .
Third text : Sayang n cinta masham untuk mushuk seorang :*
4th text : I love you , I love you banyak2 , I heart you , Cinta youuuu .

Aku senyum sampai ke telinga . Suka sangat ok sayang . Depan kawan memang tak tunjuk sweet dia . Tapi actually dia ni sweet :* Haters , mohon jealous okay .  Entry ni , bukannya aku nak menunjuk or riak dengan semua ni , it just I love it :) I hope this relationship last forever and ever .