Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


4 more !
Posted on Sunday, 18 November 2012 @ 23:48 | 0 comment(s)


Assalamualaikum , hi there :* Taiping sudah hujan , oww yeah ! Sukeee sangat . Dah tak panas macam musim kemarau dahh :) Ngeee . Perut , kenapa laa perlu sakit ehhh ? Disebabkan perut , nak study pun susah malam semalam , entah pukul berapa baru aku terlena . Pukul 4 pagi dah bangun study, kena study jugak sakit2 ni . Hm , telan ubat pink tuu . Tahan la sakit aku ni . Ohh so , hari ni exam Pendidikan Agama Islam kan ? Apa macam deyy ? xD Kertas 1 senang la jugak . Ada soalan yang buatkan aku nak gelak guling2 je ;p Kertas 2 , errr . Tak kot . -_____- Tak pandai lah aku . Lagi2 tulis jawi . HAHA . Entah apa laa aku tulis tadi :P

Habis exam tadi pukul 12.55 tengahari . Hujan punya laa lebat , tunggu la sampai berhenti . Then pergi makan cendol . Makan ka minum ehh cendol ? Ahh , whatever . Kesalahan istilah ni ! -,-' Lepas pergi makan , singgah la rumah ayepp kejap . Then mak dia kata kat aku study elok2 , nanti dah berjaya boleh kahwin buat majlis besar-besaran . Kuikuikui ~ Aku pun tepuk la tangan . Mak dia kata amboi sukaaaa .
Mau tau ahhhhh . Suka gila laa mak.. cik ! ^^

Esok exam Add Math , okay terbaik . \m/ Part yang paling aku lemah . Errr , Maths boleh score tapi add maths hampehh . Apa pun tak boleh . -.- Satu apa pun blurrr . Huuuu ~ Habis laa . Harapan aku cuma lulus okay cukup :) Tu ja , taknak fail2 ni . Grrr . Lepas add math pulak , lusa fizik . Yehhh -.- Saya bolehhh ! Budak yang aliran lain tu tak payah seronok sangat esok hangpa cuti :p at least kami habeh awal . Weekkk .

Okay la thanks for reading n I wanna take some nap for a while :) Then revision . Yess , revision . Yesss . Okay byeee .