Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


You make me happy
Posted on Sunday, 14 October 2012 @ 01:36 | 0 comment(s)

Ohh lalalala. Sudah lama rasanya tidak meng-update :) Aww. Malas. Okay hari ni, haaaaapyyyyy sgt ! http://www.emocutez.comOkay lagi sekali, Happpppppppyyyyyyy sangat ! Hari ni spend time dengan dia dekat BUKIT LARUT.http://www.emocutez.com
6.30 a.m, arghhhh. Malas gila ahh nak bangun. Tapi memikirkan nak spend time dengan dia,
aku pun dengan malas nya pergi laa mandi. Seriously, air pagi-2 ni sejuk gila wehh ! 
Menggigil :D Dah wangi, pergi pulak rumah dia. Maklum lah pergi sekali. Ehem <3 First pagi tadi
memang tension. Tau sebab apa? Sebab aku panggil salam dah dekat 10 kali, tapi tak da sapa
menyahut -,-' Pagi-2 buta anak dara macam aku duk memekik depan rumah orang kan.http://www.emocutez.com
HAHA. Then , nasib baik salam kedua yang terakhir, mak dia bangun. Kalau tak memang aku nak 
TOUCHING habis-2 punya lahh. Haha. 

Then lepas tunggu dia mandi apa semua dulu. Aku pun ambik kesempatan tido dulu kat meja rumah dia.
HIKHIK. Then tiba-2 terasa ada yang menyentuh lembut kepala dan pipi aku. 
Terkejut aku -,-' Si dia rupanya. HEEEE XD http://www.emocutez.comMak bekalkan kami kuew teow. Emm yumyum. Makan
kat lake dulu :3 Lepas dah kenyang. Yayyy berangkat pergi !! Sampai-2 gila ramai orang. Huu.
Kami pun start mendaki bukit ! Yahoooo. Mula-2 memang syok. Lama-2 , ehhhhh kenapa
rasa mcam kaki nak tercabut ni ? Eeee, lenguh gila kaki aku. Sampai kan aku pulak tarik tangan dia sambil naik. HAHA. Selepas kepenatan , kami duduk kejap. And snap !


cakkkk . Awww kiddi-2. Aku suka tengok muka dia ni. whoot-2 ! Time tuu tengah mengunyah gula-2. Maklumlah gula-2 dia jatuh sebab duk tengok orang jaaa. Last-2 aku yang menyumbang kan. 
Gheeee ~ Sebenarnya, dah penat menaip ni. Last kami mandi sungai.
Yeayyy happy ! Thanks paaaa. I HEART YOUhttp://www.emocutez.com.