Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Contact lenses
Posted on Saturday, 29 September 2012 @ 06:04 | 0 comment(s)

Hey there. Assalamualaikum. Here, I got something to share.  Siapa ada contact lens ? Angkat kaki anda . Hekhek . Okay-2 loqlaq pulakk. Erghh . Okay one more question. Siapa rajin tengok berita? Angkat kening sikit. Whoot-2  Sesungguhnya aku amatlah berduka cita apabila malam tuh aku tengok berita pasal contact lens ni. Ergghh. Sedih. Contact lens yang kita duk beli merata ni, kat internet la, kedai-2 kat luar la and even pasar malam ada jual dengan harga murah. Erkk? Bahaya wehh ! Baik hangpa buang lekas !
Memang laa muka cute, omeeyyy macam patung barbie pun muka kita kalau pakai lens ni. Comel gitu lohhh. And aku pun tahu memang akan ada effect nya bila pakai lens ni. Mula tu tak la ambik kisah sangat. Lepas tengok gambar dia. Omagaddd.

Pi laa tengok effect dia, wahai adik-2 yang baru duk seronok enjoy pakai lenses ni. Takot tahu. Pi kat google taip contact lens infection Mesti hangpa terkejut. Macam aku terkejut beruk makyehh.
Erkkkk. Aku nak buang, sayang derrr. Tapi memikirkan keburukan akan melanda aku pada bila-2 masa. Ishhh takpa laa ehhh. Mata ori aku pun lawa jugak Kuikuikui ~ Contact lens kalau yerr pun kena beli yang mahal-2 gila tuhh. Tak best betul ! Kena pergi check mata dulu. Then baru la boleh pakai. Tu pun untuk beberapa bulan ja. Its such a waste of money. So maybe aku pun decide taknak laa pakai dah.
Dekat facebook semua, banyak je yang aku tengok duk pakai lagi? Err ta takot ke ? Okay maybe pakai yang mahal kot :) Suit yourself.  

P/s: no more idea . Bytheway, siapa yang baca A to Z ni, thankyou so much :*