Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


kerinduan :)
Posted on Tuesday, 18 September 2012 @ 04:51 | 0 comment(s)

Hi hello ! Hari ni hari yang happy and tak happy pun ada. Macam-2 lah jadi hari ni kat aku.
Pooofffhttp://www.emocutez.com Sakit perut gila-gila punya kat sekolah. Dah la aku naik moto
pergi sekolah. Memang gila ah nak balik bawak motor dalam kesakitan.
Bak kata cikgu bertugas tadi. Satgi hang tungging kat mana-mana
susah. xD Nasib baik la hari ni mak aku tak kerja. Huh~ Dia
datang ambik. Motor aku suruh arepp bawak balik. Tengs sayang sebab jaga moto
kita. Siap polish for second time lagi. Ilysm. Muka dia memang risau la aku sakit perut.
Huhu. Dalam perjalanan balik pulak aku boleh rasa nak muntah bagai.http://www.emocutez.com
Aku pun suruh mak aku berhenti kejap then muntah tepi jalan. Ish siot malu gila. Time tu,
memang aku tak heran orang nak kata apa.

Result yang aku tunggu-tunggu untuk subject Maths for trial ni. Alhamdulillah, aku dapat
highest in class dan A. Happy sangat.http://www.emocutez.com Tapi yang tak happy pulak markah BM, cikgu pergi
pandai-pandai key in markah online awal-awal. Pehhh. Bengang. Lagi satu markah nak A.
Watafishh ? Sabar jelah. Memandangkan balik awal so aku taktaw lah
markah Bi berapa pulak. Hancur punyalah aku berani bet !http://www.emocutez.com
Ish perut ni jangan lah sakit lagi. Huu~ Tak larat nak menanggung ni. Gurr. Haish.
Anyway, ariff I do miss you so much. Kita tak pakai handphone, rasa lain macam. Semalam
pun susah tidor sebab selalu nya aku call hang wish gud nite. Tapi ni? Tak dapat pun dengar
suara sayang kite. Muaccchhh. Rindu hubbie sangat-sangat!http://www.emocutez.com
Sayang? Bertambah lagi. No doubt ghee~ Iloveyouusodamnmuch.
Mahal-mahal kita! heheheeheh. Gila. Okay bye.