Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Pra Universiti :D
Posted on Sunday, 2 June 2013 @ 22:09 | 0 comment(s)



Hi hi . I am so boring hereee so update lagi ! Hari ini topik yang hendak dikupas ialah pasal ..... entah ! Since semua batch 95 dah ambik result so hows yours ? ^^ Mine ? Ohh , alhamdulillah . I bet mesti kat rumah hangpa semua belambak surat tawaran kan ? Especially kolej2 . Phewww ~ Banyak duit boleh lah pi . After all bukan tak da jaminan kerja ke ? Err ~ Entah . Tak nak lah buat spekulasi kat sini nanti kena hentam pulak . Muehehe . As for me aku dah memilih masuk form 6 . Selepas aku fikir masak-masak , rebus-rebus even dah panggang-panggang aku dah pilih form 6 life . Haaa apa ? Yes , aku tau form 6 dah tukar "function" dia kan ? Dia ada semester dahhhh . 3 semester k . -________- So , esya please hang takda kesedaran lagi ka nak belajar rajin-rajin lepas result SPM hang dah jadi macam mana . Huahuahua . Sesungguhnya penyakit M aku masih ada dalam jiwa raga ku ! ----> Penyakit Malas .

The form 6 life -----> Okay , honestly aku dapat sekolah laki . Huh . First day masuk sekolah tu macam zoo dah aku tengok . Teriak sana sini . Cikgu pun dah pesan jangan silap masuk tandas laki pulak . Dan kalau nampak laki ghairah buat taktau jaaa . Hahaha . Are you serious cikguuu ? -..-' Aku pilih kelas BM . Ada subjek BM #ofcourse , Ekonomi , Pengajian Am #ofcourse , Pengajian Peniangaan , MUET . Err , okay 5 subjek . Tapi macam gila ja nak faham . Ekonomi is new to me sebab aku dari kelas science -,-' Tapi tak la sesusah chemistry nak faham k . Belum apa-apa lagi cuti sekolah ni cikgu dah bagi assignment . Ergh . Boring .

Pejam celik pejam celik , aku pun dah 18 tahun kan ? so cepaaaat . Daripada kecik-kecik tadika then sampai la habis sekolah dan sambung form 6 . Huuu ~ Cepat sungguh masa berlalu . Aceeeh , ayat ~ Tak lama lagi lepas habis belajar form 6 masuk U pulak #Insyaallah Then ada kerjaya sendiri lepas tu apa lagi kawwwwinnn . Hahaha .

Form 6 ----> Universiti ----> Kerja -----> Kahwin . #Hahahaha !

What ? I've grown up ! Mak aku nampak post aku ni habis lah aku . Hihihi . Okay , but that's the fact ! Itu lah akan terjadi suatu hari nanti ;p  Actually form 6 isn't that bad . Cuma usaha aku kena banyak lagi untuk belajar . Hmmm I guess ? Memang kerja lagi seronok daripada belajar . Aku pun hampir terpengaruh nak kerja tak nak belajar . Hihi . Tapi tak kan la aku nak kerja kat blackball sampai tua kot ? -,- So life must go on esya ! You can do it .