Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Oh Senior ~
Posted on Saturday, 16 March 2013 @ 21:26 | 0 comment(s)



Oh hi there ! Berjumpa lagi kita yerrr ;) Alhamdulillah kita masih diberi peluang bernafas di muka bumi Allah ini. So, how's your day? Fine? Great then. ^^ Memandangkan aku masih ada masa lagi untuk meng-update sebelum pergi ke kerja kejap lagi so here's aku nak sembang sikit pasal  Senior ni haaa. Senior ni kategori orang besar2 lahh kan. *Besar lah sangat* >< Okay, senior ni merata k merata. Tak kira di tempat kerja ataupun sekolah. Mungkin ? Heee.

Senior ni selalunya ada perasaaan bangga yang menggunung di dalam dadanya. Cewah, ayat novel. Haha. Eh tapi betul apa. Senior2 ni selalunya bajet bagus k. Jujur, kalau ada "senior" mesti anda ada rasa macam besarrrr sikit kan. Yang lain tu kira anak2 buah la kot. Haha. Kan ? Okay, asal senior ja ingat perlu jet jet bagus ? Please lahhh. Senior tunjuk la contoh yang baik.

K, in my life sekarang ni kan. Ada lah sorang yang boleh dikategorikan SENIOR lah jugak, terasa dirinya tersangat lah PERFECTLY PERFECT :) Muahaha. Tapi2 , dia bukannya tak puas hati dengan aku ke apa. Cuma based on my observation lah kan, ada sorang amoi ni baru masuk kerja, so of course la blur tak tahu apa2 kan ? Then memandangkan senior2 yang BERSEKOLAH PANDAI ni, nak kata lah depa ni betui sangat.

Aku asyik perhati ja macam mana diaorang tunjuk bagus dekat budak baru tu a.k.a JUNIOR. Diaorang rasa macam diaorang senior sangat. Hello, padahal hang tu pun baru masuk kerja tak sampai sebulan lagi punnnnnn aihh :) So , dulu masa hangpa baru masuk kerja tak da pula aku nak buli hangpa buat kerja terketek2. Race dengan siput babi pun , siput babi menang ;p *Maklumlah dah lama kerja, so senior lah jugak* Muahahahaha #EvilLaugh. Ingat sikit, masa awak tu baru masuk pun basuh pinggan pun tak pakai sabunnnn ! Ingat sikit, sekurang2nya budak baru ni tak macam hangggg k.

Errr, so disini aku ingin mengatakan bahawa kita tak perlu lah nak berlagak dengan asal usul kita ni. Kenapa kalau awak tu sekolah ELITE, sedangkan dia hanya sekolah biasa2 ? Awak dikira bagus ? Eh, at least dia pergi sekolah tau. Dia pun tahu bercakap tau. Kan ? So, dia tak sekolah ELITE tak bermakna dia tu hina. :) Huhh, panjangnya aku taip. Hehehe. So, sekarang ni kita semuanya sama k. Kita ada mata, hidung, telinga jugak. Tak lebih tak kurang :) Kita manusia, belajar la hormat sesama sendiri jangan nak rasa SENIOR sangat.

P/S : Saya tak suruh awak meng-ia kan post saya ni. Ini cuma pendapat sahaja. Chill. Peace V