Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Maluu :")
Posted on Tuesday, 8 January 2013 @ 22:32 | 0 comment(s)


HeyHey :) Bosannyaa tapi aku Happy , dannn maluuuuuu sangat ! Ouchhh ><' Haihh , macam mana nak cerita eh ? Rasa macam nak hentak kepala kat dinding je . *Dushdush* Bakal mak mentua ohhh bakal mak mentua . Malu sungguh aku sampai sekarang . Dia suka sangat buat aku sapraissss gitu . Tadi arip rehat aku pergi lah kat dia , ambil dia rehat then pergi rumah dia sebab dia nak makan . 

Then time dia habis makan , dia kata pergi lah salam mak dia . Aku pun pergi lah dapur , then tengok mak dia tengah makan lagi . Dupdap gila lah . Dalam otak aku , ape lah patut aku buat -.- Macam mana aku nak salam dia ? Tangan dia tengah suap makan , then aku cakap lah "Cik Biah, nak pergi dah ni" *Cehh* Then aku hulur lah tangan aku nak salam , then dia tunjuk suruh aku cium pipi diaaaa . 

I was like , arrrggghhh you gotta be kidding rite ? >< Aku pun blank lah , device2 dalam otak aku macam stop function , darah dalam badan aku pun macam stop ja . Ok , time tu memang aku buat muka cool ja . HAHA . Tapi Tuhan saja tau macam mana aku tahan daripada menggeletar nak cium punya pasai . Haha . Then aku pun cium lahh , "muuuahhhh" melekat setempek kat muka dia . HAHA . Ada bunyi lagi . xD Semua tu spontan gila , aku pun tak sangka . Rasa malu gila pun ada . HAHA . 

Harap2 dia tak kata aku gila pulak , haha . Sebab muka aku goshh ><' Maluuuuu gila ah ! In fact, mak dia pun pernah buat macam2 lagi sebelum ni . Mak dia pernah mengaku aku ni menantu dia kat kawan2 dia , HAHA . Then masa birthday aku tahun lepas pun mak dia pernah suap kek kat aku . hahaha . Malu nyaaa -.-' . 
Harap2, jodoh aku dengan arip berpanjangan sampai bila2 :') Aminn