Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Worst day ever !
Posted on Tuesday, 11 December 2012 @ 01:03 | 0 comment(s)



Hi hi , *tsskk tsskkk . Hmm , hari ni bagi aku hari yang paling malanggg , malang daripada orang yang putus cinta , rumah terbakar ke apa . Hmm . Sedihnyaaa ! Nak cerita tak eh ? nak ke tak ehh ? Hummm , cerita je lahh . Baru boleh rasa lega apa yang terpendam dalam hati ni T.T Okay first of all , Aku diterima kerja KFC . Tapi syarat dia Astagfirullahalazim :'D Banyak gila okay . Antara syaratnya ;

-Kena buat account Maybank
-Kena daftar ahli KWSP
-Kena cucuk (TY2)
-Photostat Ic aku, bapa, Dan surat beranak.

Hmm , Hari ni hujan lebat kan ? Sial gila ahhh . Dah la hujan, bapak pulak tak boleh harap . Hmm . Tak boleh hantar bagai . Poooffff -.- Mula2 pergi dengan adik , last2 diaorang nak Ic photostat bapak laa ape lah  bagai . Grrr . Aku pun bengang lah balik semua , aku dah putus asa . Dah lah tengah  bertengkar dengan arip semua . Hishh , Finally dia decide dia kata jom lah dia bawak aku pi semua tempat yang tertera di atas tu. Time tu dah 2.45 . Nak kena hantar semua ni pukul 4. Gila , ingat sempat lah kn ? Naik motor kot . Ingat jet ? Grr , dengan baju hujan serupa alien punya besar aku pakai . Haihh , terasa selekeh hari ni . Paling selekeh diantara yang selekeh xD HAHAH . Kisah ? Bf aku sayang tak paaaa . :')

And then , pergi cucuk bagai , sakit gila -.- aku dah la mabuk darah , even nak sikit . Ni cucuk lagi lah pening . Grrr . Last2 benda lain settle , nak buat akaun je tak sempat sebab bank ramai orang :'( I've called KFC cakap esok lah aku hantar , so maybe lusa pulak lah aku kerja kot ? Insyaallah . Hmm , harap2 dapat lah kan . Dan harap2 tak da sapa pun kenal aku tadi . Hew hew hew :P Tu last aku jejak kaki kat Wisma tu , Maluu wehhh >< Okay lah , cukup lahh setakat aku memalukan diri aku ni :P Okeee byeeee!