Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


The moment
Posted on Saturday, 29 December 2012 @ 06:06 | 0 comment(s)


Couple Satu Sekolah → Pergi Sekolah Sama-sama → Balik Sama-sama → Gf Demam → Bf Pergi Belikan Makanan Kat Kantin Untuk Gf → That's Sweet ♥
Hi , terjumpa satu status ni yang adik aku jumpa dekat FB diaa . Secara auto nya aku mengimbas kembali zaman2 sekolah dengan dia . HAHA . Nak tahu sapa dia ? Si arriipppppp kita sayang tuuu lah ! ^^ Rindu meyhh !

Aku ingat lagi masa Form 3 , time agama . Itu first time nampak dia kat sekolah . Dia chubby . >< Aku ni jenis tak berminat nak couple satu sekolah dulu tapi tak kuu sangka benda tu ubah segalanya . Ecehhh ! Masa time agama tuu kitaorang kat dalam surau then dia duduk belah belakang sangat . Aku pun tak berapa jelas lah muka dia time tuu . Aku ignore ja . Then masa tuh aku pun baru ja pindah kat Taman Tekah ni dan selang dua belah pulak dari rumah dia . HAHA . -,- Time tuu memang rasa macam piss off lahhhhhh . Then kawan aku tanya aku .

Kawan : Wehh betul ka hang pindah kat sebelah rumah aripp ? 
Aku : Haa , awatnya ?
Kawan : Takda lah tu arip kat belakang tu yang suruh aku tanya .

HAHA . Aku pun pandang lah kat belakang time tu . Then aku buat bodoh ja . Kahkahkah . Berlagak kan ? :P Lepas tu , dah naik Form 4 time birthday , dia wish kat sekolah . Heheh . Aku pun mcam ohh thanks . Grr . Berlagak betul aku ni . HAHA . Then then . Hujung bulan baru start rapat dengan dia . Time ada sorang mamat ni <-- Private & Confidential gaduh . Time tu aku buat2 lah kamcingg dengan arip . Masa tu dia pakai boxer dengan singlet ja . Awww Tuff . HAHA .

Start pada tuu kami rapat :') Then blablabla semua lah. The best moment kat sekolah . Yelahh , kami dah la sekolah sama . Rumah pulak selang dua rumah . ^^ Kadang2 kat sekolah jalan kaki balik sama2 . Time rehat dia beli air . Lepak dewan bagai . Aww rindu rinduuuuu ! Start Form 5 , dah ada moto . Kadang2 balik dengan dia , and kadang2 dia naik moto aku balik sekali :) Lahhhh , rindu nyaaaa ! Rindu semua kenangan kat sekolah .

#Brrr , entry panjang berjelaaaa . Kihkih . Haters please don't screw it up . If you hate my post , then Go to hell . -.- Okayyy , nite ebelibadi .