Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


A heart
Posted on Thursday, 22 November 2012 @ 06:31 | 0 comment(s)


A heart . Why do we all should have a heart ? It can only make me hurt somehow :') Terasa sakit sangat , yes sakit . Kenapa ? Hm . Hati aku bukan hati batu . Hati aku warna pink . Hmm , hati please , jangan la rasa sakit . Sebab aku pun dapat rasa sekali . Jangan la sakit . Kita buat bodoh je okay hati ? *sedih* Pening pulak bila tanggung sakit , errr . Aku cuba sabar bila hati aku disakiti , aku cuba untuk tak sakitkan hati orang tuh balik . Tapi bila hilang sabar , bangla pun aku nak jea tetak !! :') 

Aku untung , even aku tengah sedih , aku tak perlukan baju untuk lap air mata or hingus aku , aku ada bibi *si bantal busuk * ni . Nasib baik kan . Aku dah bersama dengan bibi ni dari kecik lagi . Aku sayang dia . Even whole family aku kata dia busuk , tapi aku tak kisah . Aku suka aroma dia :* Pernah je adik2 aku ni main pijak jea bibi depan mata aku . Huh , aku rasa macam nak lipat2 jea depa dua tuh ! 

Hm , thanks bibi . Walaupun hang tak reti cakap kan . :'D Aku tak tahu nak mengadu kat sapa . Kadang2 aku cuma boleh menangis je sorang2 kat dalam bilik bila aku sakit hati . Tapi selalu nya aku tidur terus . Habis cerita , kan senang ? Hm . Aku cuma mengadu kat bibi , menangis kat bibi . Bibi usap air mata aku . Thanks bibi . Ily bibi -.- Hmm . Haishh . 

Hati , sometimes I feel I just wanna get rid of you . Tapi nanti aku jadi heartless pulak -.- Hm biar ja ! :'( Why I keep blaming myself . Is it my fault ? People deserve for the second chance to change for the better . Tapi because of the first mistake I've done , It worth me nothing when I try to make it better .I'm just a human being , I made mistake . But please , dear situation , please don't punish me like this . Hmm :'( 

Esyaaa please smileeeeeeeeeeeeeee . LOL , I'm talking to myself and that is called Pujuk diri sendiri . Hm smileee :')