Welcome!
You've carried away by rain cloud
to http://gimmefake-smile.blogspot.com
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you bring along raincoat :D
because here the weather is raining!


R A I N ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d41288054481388600\x26blogName\x3d//+Sweetness+Thing\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gimmefake-smile.blogspot.com/\x26vt\x3d-1807416083659780582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to my beautiful mess blog. Click the navigation at the numbers. Leave your footprints here. To follow, you can click on the "cloud" on the right at the top.





At the Raining Day


Hi July :)
Posted on Sunday, 30 June 2013 @ 23:02 | 0 comment(s)



Hi, Assalamualaikum. Hari ni dah masuk July daaahhh. Huh? Tak tahu? Pi tengok calendar tuu. ^^ Birthday aku pun baru saja lepas :) Ehh dah besar kan anak mak ni :* Hihi. Dah lapan belas tahun dah pun. Aww. Dah hampir dua bulan dah menjalani kehidupan sebagai budak Pra-Universiti ni. Huhu. Cabaran banyak dan dugaan. Exam first semester pun dalam bulan November. Errr, bab exam ni yang malas nak dengar ni. Hurr. Bulan ni jugak lah puasa dah dekat. Banyak betul dugaan ni kan. Ahh, ,malas nak taip dah. Byebyeee.

So, July please be nice to me.


School
Posted on Sunday, 9 June 2013 @ 04:55 | 0 comment(s)


Oh, esok sekolah weeeeeeeeey >< Ergh, malasnya! Perhimpunan, class, rehat, semua boring k boring. Nak cakap tu ja, okay bye.



Perfectly Imperfect
Posted on Saturday, 8 June 2013 @ 03:25 | 0 comment(s)


Hi everybody. Assalamualaikum :'D Buat apee tu adik manis? Ada sihat kaaa? Oh, me? I'm finee. Yeah fineee, I'm fine. Yes, I just lied :( Errr, mula lah ni bila aku marah plus bengang darab sedih equal ---> Feel so down. Down? No, I'm not at the down. I just feel down! Down k down. Yes yes, bitches are everywhere! Kenapa aku rasa down? Ok mehh, kitee story mory. Eeeeeeee, aku tahu siapa diri aku ni. Aku tak secantik mana pun kan? Tahuuuuuuuuuuuu. I hate to say that, I'm not the type of girls that loves makeup.... YET! Cuma aku rasa belum masanya lagi. Salahkah?

Hey moron, jangan cakap macam bagus sangat boleh? Eeee, bengang2 ! Salah ka aku ? As long as I'm pretty enough to him sudahlah kan. Siapa hang nak judge aku. I don't mind kalau hang tu cakap baik-2 ni tak. Macam nak ambik shotgun dan tembak jeaaaaaa kat kepala hang tu kan. Okay, I just not perfect, got it? Satisfied now? Lagi satu, yang bermake-up tak sesuai dengan tempat tu macam mana pulak? Even pi pasar malam pun nak ber-mascara bagai. Ehhh, please. Sini Malaysia, cuaca fanas k fanas. Bukan LONDONNN.

Semalam aku cakap sorry dekat dia sebab aku bukan macam perempuan lain yang suka make-up :( Lepastu, he was like. What? Don't be sorry. I just love your natural beauty okay? Hah see? Even dia tak kisah. Kakkk, saya tahu kak tu dah beso. Memang lah merah saja bibir kak tu. Tapi kak, sorry ye. Saya bersekolah lagi. Saya tak ada masa nak fikir untuk rambu rambi bermake-up k? I know IT MIGHT seem IMPORTANT for those girls out there. As for me, sorry. And if you really hates me cause I AM NOT LIKE YOU, then shut your mouth and piss off :) Nanti 10 Tahun akan datang kak tengoklah saya make up okay? No worries, I will, 'make up' somehow.

Dear people, i don't even care if you're fat, skinny, black, white, or who ever you are, if you nice to me, i'll be nice to you. But if you hate me, I hate you more :)